اندروید به عنوان یک سیستم عامل دسکتاپ به حساب نمی آید ، اما اگر جزو کاربران کنجکاو هستید و می خواهید سیستم عامل تلفن همراه گوگل را روی کامپیوتر تست کنید ادامه این مطلب را بخوانید . برای نصب اپلیکیشن در سیستم عامل ویندوز باید از نرم افزارهای جانبی کمک بگیرید . شاید دوست داشته باشید از نرم افزار استفاده نکنید و به صورت مستقیم اندروید را در کنار ویندوز داشته باشید . این سوال مطرح می شود که آیا این امکان وجود دارد یا خیر ؟ بله شما می توانید از طریق آموزشی که در ادامه قرار میدهم سیستم عامل اندروید را در کنار سیستم عامل ویندوز نصب کرده و از آن استفاده کنید .
1. برای شروع نیاز به یک فلش مموری یا کارت حافظه دارید که حداقل 2 گیگابایت حافظه داشته باشد . حافظه شما باید کاملا خالی باشد زیرا در ادامه ابتدا باید حافظه را فرمت کنید .
من از اندروید نسخه 6.0 استفاده کرده ام . بسته به سخت افزاری که دارید می توانید از ورژن دلخواه استفاده کنید . ابتدا از طریق این لینک نسخه اندروید را دانلود کنید .
2. همزمان با دانلود اندروید باید نرم افزار Rufus را نیز دانلود کنید . Rufus نرم افزار کم حجم و مفیدی است که به شما در فرمت و ایجاد آسان فلش درایوهای USB قابل بوت کمک می کند. مهم ترین تفاوت Rufus با سایر برنامه های ساخت USB درایوهای Bootable سرعت این برنامه است. بنا به گفته توسعه دهنده Rufus، سرعت این برنامه دو برابر بیشتر از برنامه هایی مانند UNetbootin, Universal USB Installer یا Windows 7 USB download tool است. پس از دانلود و اجرای این نرم افزار، ابتدا باید درایو USB خود را انتخاب کرده و سپس فایل ISO را انتخاب کنید تا محتویات فایل ISO داخل درایو USB منتقل شود. (آموزش استفاده از نرم افزار Rufus)
در بخش Device فلش مموری مورد نظر را انتخاب کنید.
در این مرحله File System را برابر با “FAT32” قرار بدهید .
در بخش Format Options با استفاده از کلید “ISO Image” یک فایل ایمیج ISO از ویندوزی که می خواهید نصب کنید را انتخاب کنید.در این قسمت باید فایل ایزو اندروید را که دانلود کرده اید انتخاب کنید . چک باکس Create bootable disc using” را ابتدا فعال کنید .
در پایان بر روی کلید Start کلیک کنید .
پنجره جدید را با گزینه پیش فرض تایید کرده و بر روی کلید “OK” کلیک کنید .
یک پنجره هشدار باز می شود و به شما اخطار میدهد که تمام اطلاعات روی فلش مموری حذف می شود . برای تایید بر روی کلید “OK” کلیک کنید .
نصب نسخه اندروید بر روی فلش تکمیل شده است
در این مرحله باید کامپیوتر را از روی فلش مموری بوت کنید . کلیدهای F10 or F12 یا F8 بوت منو را فعال می کند . معمولا در صفحه بایوس بوت منو پایین صفحه نوشته شده است .
در پنجره بعدی باید فایل نصب اندروید را انتخاب کنید . گزینه Android x86 را انتخاب کنید .
بعد از چند ثانیه بوت اندروید نمایش داده می شود . کمی صبر کنید .
همانند راه اندازی اندروید روی تلفن همراه مراحل را ادامه بدهید و تنظیمات را خودتان انتخاب کنید . دقت داشته باشید برای نصب کامل نیاز به یک اکانت گوگل خواهید داشت .
از اندروید نصب شده لذت ببرید . به جای لمس آیکون ها باید از کیبورد و ماوس کمک بگیرید . برای خاموش کردن هم باید از کلید پاور استفاده کنید . وقتی سیستم از نو راه اندازی شود می توانید وارد ویندوز شوید
منبع : http://learning.asarayan.com